Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Τους πάγωσα..

..τους ανθρώπους, τί την ήθελα εγώ τη διαχείριση, και σε τρεις πολυκατοικίες κι όλα, μου λέτε, τί; Δεν έφτασε το πετρέλαιο με τον παγετό που έκανε αυτές τις μέρες, το κάψαμε, λεφτά δεν είχα να βάλλω άλλο, μου χρωστάνε τα κέρατά τους. Μείναμε δύο βράδια χωρίς θέρμανση, τελικά σήκωσα δικά μου (εάν το καταλάβει ο κηδεμόνας μου την έχω κάτσει), έβαλα σήμερα πετρέλαιο και σαν να μην έφτανε αυτό ο ένας ο καυστήρας δεν παίρνει μπρος, τον παιδεύω εδώ και ώρες. Kαι πότε θα εκραγώ κι εγώ κι ολόκληρο το τετράγωνο δεν ξέρω..


Όλα τα' χα, αυτό μου 'λειπε, να στέλνω απειλητικά μηνύματα στους οφειλέτες, μπαρούφες, ''και με φέρνετε σε δύσκολη θέση κυρία Τάδε, και θα αναγκαστώ να κοινοποιήσω τη καθυστέρησή σας, και 1000 ευρώ είναι μεγάλο ποσό και έχω αφήσει απλήρωτους ένα σωρό ανθρώπους''..... Ουφ ..... Αφήστε με στην ησυχία μου, ενοχλάω κανένανα;;

6 σχόλια:

  1. Ε, όλα καλά θα πάνε! :)
    Παρεπιπτόντως, σήμερα τρέχαμε με τους γείτονες να μάθουμε γιατί ο φωταγωγός ήταν γεμάτος καπνό και ο τόπος βρωμοκοπούσε. Λέγαμε κάηκε κάποιος, θα πάρουμε φωτιά, πανικός! Τελικά ήταν οι τυπάδες του πρώτου που μαγείρευαν ρέγγες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xaxaxaxa, kalo!! ta katafera telika, eftuxws de mporoun na mou kratisoun kakia, me vlepoun pou trexw *

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...όχι όμως να κατηγορήσουν εσένα μιγαντάκι μου που δεν πληρώνουν αυτοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε ζημιά που έπαθες, τουλάχιστον με τον καυστήρα όλα καλά τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή